| Originální šperky z fima - Zuzana Kunešová |
|
|
| Literatura - doporučujeme | |||
| Napsal uživatel Jiřka Součková | |||
| Pondělí, 18 Leden 2010 14:28 | |||
|
Tentokrát pro Vás máme knížku ze světa fima. Autorkou je Zuzana Kunešová a knížka vyšla u nakladatelství Portál. A co všechno v knížce najdete? Možná budete mile překvapeni.
Knížka mě zaujala hned na první prolistování. Na to druhé prolistování a konečně i pročtení mě velice zaujaly kapitoly věnované fimu jako materiálu. Dočetla jsem se mnoho důležitých a zajímavých informací. Dále pak i v dalších kapitolách, kde se autorka věnuje pracovní podložce, řezákům a dalším nezbytným pomůckám při práci s fimem. Vše je doplněno fotografiemi, takže hned víte o čem je řeč Pak následují základní techniky....zvláště ta - "přechod barev" - je báječně nafocená a proto i srozumitelná. Dále se pak seznámíte s technikami - kytička, spirála, lístek a další. Po technikách následují projekty. Jsou srozumitelné a doplněné spoustou fotografií.
U mě knížka dopadla fantasticky a jsem ráda, že jí mám....co vy?
Informace o knize: ISBN: 978-80-7367-542-4 Vydalo nakladatelství portál v roce 2009. Knížku zakoupíte v knihkupectvích, někdy ji mají i internetové obchody s výtvarnými potřebami jinak i nakladatelství portál www.portal.cz Přidat odkaz na článek:
|
|||
| Aktualizováno Pondělí, 18 Leden 2010 14:48 |