| Novinky na našich stránkách (13.9.2011) |
|
|
| Sumáře novinek (týdenní) | |||
| Napsal uživatel Jiřka Součková | |||
| Úterý, 13 Září 2011 19:07 | |||
|
Přeji Vám krásný zářijový večer, milí čtenáři našich stránek. Pokud stále čekáte na tradiční souhrn novinek, právě jste se dočkali :-) Září je pro mě maličko náročnější, než jindy. Začátkem září je v mateřské škole vždycky frmol a tak je tomu i letos... Ale pro mě je září o to vzrušující, protože náš Vojta nastoupil do první třídy. A tak si zvykáme na každodenní ranní vstávání, snídani, připravit svačinu a vypravit se v čas, abych já mohla za "svými" dětmi v Koťatech a Vojta do školy. Odpoledne ...však to znáte....ale úkoly dělá Vojta rád a s trpělivostí. I tak jme si ale s Janou udělaly čas v sobotu 10. září a mohli jsme se potkat na Čerčanském ochutnávání". Akce byla jako každý rok podařená. Poznaly jsme s Janou zase spoustu zajímavých lidiček, kteří rádi tvoří... S novým školním rokem otevíráme pro kolovratské děti "Výtvarný kroužek" Pozvánku najdete tady. Nezapomínáme ani na Vás dospěláky, termíny kurzů jsou již v jednání, máme pro Vás několik novinek, ale vše se včas dozvíte. Možná se budete cítit ochuzeni o postup, ale jen co se trošku zaběhneme, mám v plánu udělat si nový tác na nošení kávy... určitě si vezmu k ruce fotoaparát. Mějte se moc hezky, přeji Vám pevné nervy se školáky i poškoláky a brzy určitě naviděnou nebo nasečtěnou. Jiřka Přidat odkaz na článek:
|